مدیران پژوهش و فناوری وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران از آزمایشگاه ها امکانات و تجهیزات دانشکده نفت گاز و پتروشیمی از قبیل: آزمایشگاه خواص سنگ ها، آزمایشگاه مرکزی و آزمایشگاه های رفتار فازی سیال و آنالیز نفت بازدید کردن، و از نزدیک با دستاوردها و توانمندی های آن دانشکده آشنا شدند.
در ادامه این برنامه نشستی نیز در این دانشکده تشکیل شد که در ابتدای این نشست دکتر مدرسی ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان در این نشست گفت: ما با مجموعه وزارت نفت ارتباط خوبی داشته ایم و این دانشکده نیز محصول همین ارتباط با وزارت نفت است. مدرس یادآور شد ما پروژه ها و کارهای متعددی را با وزارت نفت شروع کردیم که یکی از آنها پروژه ازدیاد میدان نفتی نوروز است.
رییس دانشگاه خلیج فارس در خصوص فعالیتهای دانشگاه در حوزه های مزیتی افزود: یکی از این حوزه ها، حوزه نفت گاز و پتروشیمی است که ما فعالیت هایی را در آن شروع کرده ایم که یکی از مهمترین آنها پروژه یاد شده است.
وی ابراز امیدواری کرد که در حوزه نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی دانشگاه خلیج فارس بتواند خود را به عنوان قطب علمی کشور معرفی کرده و فعالیت های خود را گسترش و توسعه دهد.
در ادامه این نشست دکتر رنجبر ارائه غربالگری پیشرفته روش های ازدیاد برداشت میدان نفتی نوروز خروجی ۸ بسته کاری یک ارائه کرد.
دکتراحمد کشاورز توانمندیهای پژوهشکده آی سی تی در اینترنت اشیا و هوش مصنوعی در صنعت نفت و دکتر حبیب رستمی نقشه راه فناوری های هوشمند علوم داده و اینترنت اشیا در صنعت نفت را برای حضار ارائه نمود.
در بخش دیگری از این برنامه ها بازدید از آزمایشگاه سیستم قدرت و حفاظت، دستاوردهای دانشگاه در حوزه فعالیتهای دانش بنیان و اینترنت اشیا و جمع بندی بازدید و گزارشات مرتبط با همکاری دانشگاه با وزارت نفت بود.
© دانشگاه خلیج فارس